“Cloud” Space – Atrium –
Plaza – Zoning

Open yet closed off, the space empty space is used as an event and break room for German development finance institution DEG. The moving canopy – which is an astonishing 25 metres high – is opened regularly, transforming the atrium into an airy courtyard. In order to create a sheltered space for the employees as well, the designers came up with “The Cloud”: a flexible, two-floor room-in-a-room concept that can be adapted to suit any situation thanks to a clever glazing solution.

Architect: slapa oberholz pszczulny | sop architekten, Düsseldorf

“Cloud” Space – Atrium –
Plaza – Zoning

Open yet closed off, the space empty space is used as an event and break room for German development finance institution DEG. The moving canopy – which is an astonishing 25 metres high – is opened regularly, transforming the atrium into an airy courtyard. In order to create a sheltered space for the employees as well, the designers came up with “The Cloud”: a flexible, two-floor room-in-a-room concept that can be adapted to suit any situation thanks to a clever glazing solution.

Architect: slapa oberholz pszczulny | sop architekten, Düsseldorf

x